Vilkår og Betingelser

Organisationens juridiske navn: Hørning Huset / Hørning Mad & Vin
Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR: 27896782
Officiel e-mail adresse: info@horninghuset.dk

Officiel web-adresser: http://www.anath.dk samt http://www.horninghuset.dk

Se Privatlivspolitk her.

 

a. Vilkår og betingelser for hjemmesiden og tilmeldingssiden hos Anath.dk:

  1. Ved benyttelse af denne VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF Anath.dk accepterer du vores vilkår og betingelser for anvendelse af denne. Såfremt du ikke kan acceptere Tilmeldingssidevilkårene, bedes du forlade sitet.

  2. Anath.dk leverer et eventsite online via internettet, hvor medlemmer kan logge på og være en del af et fællesskab og som medlem tilgå Anath Exclusive Club-arrangementer til medlemspriser via et abonnement. Arrangementerne afholdes i Hørning Huset, Rodosvej 15, 2300 København S. med mindre andet er annonceret inden arrangementets afholdelse.
  3. Hørning Huset for Anath.dk kan ændre tilmeldingssidevilkårene når som helst. Du bør derfor løbende besøge denne side for at se de gældende tilmeldingssidevilkår. Du vil være underlagt de politikker samt vilkår og betingelser, der er gældende på det tidspunkt, hvor du anvender denne.
  4. Du er som medlem i Anath Exclusive Club med dit abonnement ansvarlig for at indgå alle de aftaler, der er nødvendige for, at du har adgang til Anath.dk. Du er ligeledes ansvarlig for at sikre, at alle personer, der går ind på Anath.dk via din internetforbindelse, er bekendt med tilmeldingssidevilkårene, og at de overholder dem.

 

b. Priser og betaling:

 1. Beløbet du skal betale for medlemskab i Anath Exclusive Club, for arrangementer og events i shoppen, trækkes automatisk via dit betalingskort.

 2. Virksomheden benytter QUICK PAY, som er godkendt af NETS A/S til denne form for transaktioner. Alle transaktioner behandles krypteret, ingen kortdata er derfor synlige.

 3. Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Hørning Huset, men hos QUICK PAY.

 4. Kvittering for betaling sendes pr mail. Når du tilmelder dig, accepterer du vilkår og -betingelser.

 5. Ved spærring eller nyt betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort.

 6. Der kan som udgangspunkt betales med følgende betalingsmidler: Dankort, Visa/Dankort. Dette vil dog fremgå tydeligt flere steder på hjemmesiden.

 7. Betaling div. events sker forud for arrangementets afholdelse.

 8. Alle priser nævnt på Anath.dk er inklusive moms med mindre andet er nævnt. Alle priser er i DKK.

 9. Du tegner et abonnement hos Anath.dk for enten 12 eller 24 måneder og du er selv ansvarlig for at opsige dit abonnement i tide. Alle priser er inkl. moms i Danske kroner.
 10. Du kan kun booke arrangementer til dig selv som medlem og ikke øvrige, når du har tegnet dit medlemskab/ abonnement. Dit medlemskab er personligt og du kan ikke overdrage medlemskabet til anden side, ej booke events til ikke-medlemmer på dit medlemsskab og via dit log in.
 11. Når du har tilmeldt dig som Exclusive Clubmedlem, får du adgang webshoppen med dine særlige Exclusive Club-priser. Når du er logget ind vises medlemspriserne – når varen er lagt i kurven.

 

c. Fortrydelse samt opsigelse af medlemskab:

 1. Du har som medlem den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du skal da ikke have taget dit medlemskab og serviceydelse i brug indenfor de 14 dage ved fortrydelse. Kontakt Anath.dk i denne tidsperiode, for at informere, at du har fortrudt dit køb af medlemskab. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Webadministrator vil kunne se, om du har taget dit abonnement i brug inden fortrydelsen. Der er ingen fortrydelsesret, når medlemskabet er aktiveret, leveret og taget i brug straks efter betaling. Som medlem hos Anath.dk i Anath Exclusive Club indgår du en aftale om et abonnement, og der er kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse – ikke ved den løbende betaling.

 2. Aftalen er gældende for det antal måneder, der er anført på bekræftelsen. Aftalen fortsætter automatisk med 12 måneders eller 24 måneders forlængelse. Er der eksempelvis indgået en aftale for 12 måneder, forlænges aftalen automatisk med 12 måneder. Såfremt medlemmet ønsker at opsige aftalen, skal dette ske pr. mail til info@horninghuset.dk eller anbefalet brev senest tre måneder før udløbet af en aftaleperiode. Når et abonnement er opsagt, vil der ikke blive foretaget yderligere opkrævninger. Forlængelsen sker, hvis Anath.dk ikke har modtaget en rettidig skriftlig opsigelse.

 3. Et abonnement kan ikke opsiges på Anath.dk med tilbagevirkende kraft.

 4. Udløber dit betalingskort i abonnementsperioden, vil abonnementet automatisk blive opsagt ved udløb. Det er dit som medlem ansvar som abonnement at taste dine nye kortoplysninger ind. Du har da herefter mulighed for at tegne nyt abonnement med dit nye betalingskort.

 5. Kvittering på opkrævninger i forbindelse med løbende abonnementsfornyelser sendes via din e-mail.

 6. Fortrydelse af arrangement: Dit køb er bindende. Når en vinsmagning, event og madarrangement med given dato og klokkeslæt bookes, er det et køb af forplejning herunder servering på restaurant og arrangementet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bord- og arrangementsbestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling.

 

Anath.dk vises, distribueres, således som den er og forefindes:

Anath.dk kan ikke garantere, at sitet ikke vil blive afbrudt eller er fejlfrit. Der kan forekomme serverkomplikationer og afbrydelser i sitets tilgængelighed, forsinkelser, undladelser, eller Anath.dk kan blive udsat for hackerangreb. Derfor kan medlemmet heller ikke kræve godtgørelse og/ eller refundering af evt. betalt/u-udnyttet abonnement som følge af nævnte.

Du har ikke tilladelse til at anvende Anath Exclusive Club-medlemskabet til kommercielle formål og at ikke, gennem kontakt til øvrige medlemmer, rekruttere medlemmer til egen eller anden parts virksomhed, forening, organisation eller frivilligt arbejde. Opfyldes disse forpligtelser ikke, forbeholder vi os ret til at ekskludere dit medlemskab uden yderligere varsel. Eventuelle købte ydelser og/eller arrangementer refunderes ikke.

Anath.dk påtager sig intet ansvar for private møder mellem medlemmerne/ brugerne, der måttet opstå som følge af anvendelse af vores tjeneste/arrangementer og site. Dit profilbillede (ikke et krav) der uploades på medlemssitet er dit alene og benyttes ikke fra Anath.dks side til reklame eller gives til 3. mand. Din e-mail-adresse vil kun i begrænset omfang blive brugt i forbindelse med udsendelser af Anath Exclusive Club-nyheder og arrangementstilbud. Det skal understreges, at e-mail-adresser ej heller ikke bliver videregivet til 3. mand.

Anath.dk vil give en advarsel hvis medlemmets forpligtelser misbruges – eller udelukke medlemmet – afhængigt af misbrugets karakter. I særlige grove tilfælde vil medlemmet ved misbrug få afslag, når en ny profil forsøges at oprette. Ved udelukkelse refunderes betalt abonnement ikke. I tilfælde af chikane vil denne blive politianmeldt med IP nummer.

Anath.dk kan på et hvilket som helst tidspunkt afbryde, ændre eller helt standse enhver tilgang til Anath Exclusive Clubsider og -database. Anath.dk kan uden varsel og ansvar ændre og lave begrænsninger på et medlems adgang til dele af services og sider eller på sitet.

Anath.dk påtager sig intet ansvar for at tjenesterne fungerer eller ikke fungerer i henhold til dine forventninger og behov.

 

Du kan betale med:

visa

Se Privatlivspolitk her.

Log ind på din konto Opret ny konto

 
×
 
×
Glemt dine oplysninger?
×

Go up