Livskvalitet

Arrangementerne i Hørning Huset og anath.dk – er for alle, der kunne være interesseret i de gode sider af livet via events med fokus på luksus, forkælelse og livskvalitet. Arrangementerne  handler om GLÆDE.

Hvorfor navnet Anath og hvad betyder det?

Anath handler om livet. Det er et navn, som er valgt ud fra to af ansigterne bag: Annette og Nat. Samtidig er det navnet på en krigsgudinde. Anath bryder ned for at bygge op (dræber og skaber). Filosofien bag er, at sådan er livet – det er dét livet i sin essens handler om. Vi er som mennesker hele tiden i bevægelse og når vi lukker en dør, åbner vi altid en ny. Vi flytter os, bryder ned og bygger op hele tiden – fx job, hobbies, rejsevalg, madvaner, idéer og holdninger o.s.v. Så Anath repræsenterer de gode valg og netop de gode valg for én selv. Det handler om at skabe en masse glæde i en ellers travl og hurtig hverdag.

Der vil komme nye og spændende events til i shoppen hele tiden – og måske kan nogle af dem inspirere dig til at tage et godt valg for dig selv. Nogle er til lækker mad, spændende vine og fællesskab – andre er spirituelt søgende mens nogle ønsker personlig udvikling, meditation og indsigter.

Anath.dk er for dig!

Anath ER det bevidste valg - netop dét valg som skaber glæde. Vi har kun et shot - så lad os bruge det til at få det bedste fra livet...

Anath ER det bevidste valg – netop dét valg som skaber glæde.
Vi har kun et shot – så lad os bruge det til at få det bedste fra livet…

For mændene:

Mange af arrangementerne henvender sig til mændene, der kunne være interesseret i aftener, der foregår i Hørning Huset på Amager – enten som single, med vennerne eller med en partner.

Der er masser af spændende events og set ups, som inkluderer skøn vin, lækker mad og total hygge over hele linien.

Arrangementerne er skam også for den bevidste mand, der ved, hvad han kan lide og som ønsker spænding og livskvalitet samt det gode i tilværelsen.

Det er en rejse, at blive bevidst om sine behov, ønsker og ikke mindst sine grænser. Det kommer ikke af sig selv, og det kræver både selvindsigt og selverkendelse. Hvorfor ikke berige denne livsrejse med kvalitet og oplevelser sammen med gode venner, veninder eller en date?

Samtidig kan du blive beriget med gode rabatter til alle events afholdt af anath.dk med et unikt medlemskab i Anath Exclusive Club. 

Masser af godt samvær, story telling, hygge og god mad - med venner, kolleger eller kæresten/ konen. Du vil finde både kæreste og singleevents i shoppen.

Masser af godt samvær, story telling, hygge og god mad – med venner, kollegaer eller kæresten/ konen. Du vil finde både kæreste og singleevents i shoppen.

For kvinderne:

Kvinder har brug for andre kvinder i dag som aldrig før. Vi i Anath.dk ønsker at dele og inspirere dig som kvinde til at blive mere bevidste om dig selv, dine værdier, behov, og potentialer. Vi – Annette & Natasja bag sitet her – har mange års erfaring med personlig udvikling, spiritualitet og mindfulness, kropsbevidsthed, terapi samt hypnoterapi. Vi møder igen og igen +40 kvinder, der fortæller os det samme – enten er hun nysgerrig eller/ og er hun søgende. Hun har en følelse, at der må være mere til livet end dét, hun lever og hun har tit glemt, hvad det vil sige at mærke sig selv, sine behov og at sanse.

Vi er i fuld gang med at skabe et kvindeakademi, hvor kvinder mødes, danner fællesskaber og lærer fra hinanden. De første mange aftener er i kalenderen og shoppen nu, hvor man kan lære at booste sit selvværd, intuition, indre kompas eller lære at meditere, lære at sanse samt at finde ind til sine behov og ønsker for livet m.v. Her vil du i et trygt og kompetent miljø få en masse spændende og inspirerende input sammen med andre spændende kvinder, der kan være med til at berige netop dit liv.

Kvindearrangementerne er for dig, der har for øje at finde dine ønsker for livet, nydelse, passion og måske personlig udvikling / vækst og sande værdier.

Hygge, grin og masser af hygge

Masser af grin, sjov og ikke mindst inspiration er en del af arrangementerne for kvinderne i shoppen. Det er tid til, at vi vender fokus mos hinanden og inspirerer og lærer fra hinanden. Vi ønsker i bund og grund det samme af livet.

Læs mere om:
Medlemskab og de fordelagtige medlemspriser

Arrangementerne i Shoppen 

Log ind på din konto Opret ny konto

 
×
 
×
Glemt dine oplysninger?
×

Go up