Livskvalitet

Arrangementerne i Hørning Huset og anath.dk – er for alle, der kunne være interesseret i de gode sider af livet via events med fokus på luksus og livskvalitet.

Kvindeuniverset er også for dig, der har for øje at finde dine ønsker for livet, nydelse, passion og måske personlig udvikling / vækst og sande værdier.

De forkellige events finder du i SHOPPEN – hvor de også er lagt ind i kategorier.

Måske der er et arrangement for dig?

For mændene:

Mange af arrangementerne henvender sig til mændene, der kunne være interesseret i aftener, der foregår i Hørning Huset på Amager – enten som single, med vennerne eller med en partner. Der er masser af spændene events og set ups, som inkluderer skøn vin, lækker mad og total hygge over hele linien. Arrangementerne er skam også for den bevidste mand, der ved, hvad han kan lide og som ønsker spænding og livskvalitet samt det gode i tilværelsen.

Det er en rejse, at blive bevidst om sine behov, ønsker og ikke mindst sine grænser. Det kommer ikke af sig selv, og det kræver både selvindsigt og selverkendelse. Hvorfor ikke berige denne livsrejse med kvalitet og oplevelser sammen med gode venner, veninder eller en date?

Samtidig kan du blive beriget med gode rabatter til alle events afholdt af anath.dk med et unikt medlemskab i Anath Exclusive Club. 

Masser af godt samvær, story telling, hygge og god mad - med venner, kolleger eller kæresten/ konen. Du vil finde både kæreste og singleevents i shoppen.

Masser af godt samvær, storytelling, hygge og god mad – med venner, kolleger eller kæresten/ konen. Du vil finde både kæreste og singleevents i shoppen og der er noget for enhver smag af spændende events i Hørning Huset.

For kvinderne:

Vi ønsker at hjælpe og inspirere kvinder til at blive mere bevidste om dem selv, deres værdier, behov og potentialer. Derfor har vi skabt en platform og et kvindeakademi, hvor kvinder mødes, danner fællesskaber og lærer fra og inspireres af hinanden. Du finder alle kvindearrangementerne i shoppen under ‘for kvinder’.

Læs mere om:
Medlemskab og de fordelagtige medlemspriser

Log ind på din konto Opret ny konto

 
×
 
×
Glemt dine oplysninger?
×

Go up