Livskvalitet

Arrangementerne i Hørning Huset og anath.dk – er for alle, der kunne være interesseret i de gode sider af livet via events med fokus på luksus, forkælelse og livskvalitet. Arrangementerne handler om GLÆDE.

Hvorfor navnet Anath og hvad betyder det?

Anath handler om livet. Det er et navn, som er valgt ud fra to af ansigterne bag: Annette og Nat. Samtidig er det navnet på en krigsgudinde. Anath bryder ned for at bygge op/ skabe. Filosofien bag er, at sådan er livet – det er dét livet i sin essens handler om. Vi er som mennesker hele tiden i bevægelse og når vi lukker en dør, åbner vi altid en ny. Vi flytter os, bryder ned og bygger op hele tiden – fx job, hobbies, rejsevalg, madvaner, idéer og holdninger o.s.v. Så Anath repræsenterer de gode valg og netop de gode valg for én selv. Det handler om at skabe en masse glæde i en ellers travl og hurtig hverdag.

Der vil komme nye og spændende events til i shoppen hele tiden – og måske kan nogle af dem inspirere dig til at tage et godt valg for dig selv. Nogle er til lækker mad, spændende vine og fællesskab – andre er spirituelt søgende, mens nogle ønsker personlig udvikling, meditation og indsigter.

Anath.dk

Det er en rejse, at blive bevidst om sine behov, ønsker og ikke mindst sine grænser. Det kommer ikke af sig selv, og det kræver både selvindsigt og selverkendelse. Hvorfor ikke berige denne livsrejse med kvalitet og oplevelser sammen med gode venner, veninder eller en date?

Læs mere om:
Medlemskab og de fordelagtige medlemspriser

Arrangementerne i Shoppen 

Log ind på din konto Opret ny konto

 
×
 
×
Glemt dine oplysninger?
×

Go up