logo anath.dk

VELKOMMEN TIL KVINDEAKADEMIET I ANATH

– Kvindelig intuition og transformation –

  • Ønsker du inspiration, eventyr, dybde, personlig udvikling?
  • Savner du et sted, hvor spiritualitet og selvudvikling går hånd i hånd – uden mystik og helt nede på jorden?
  • Mangler du også et sted at komme med andre interessante kvinder, der kan være med til at inspirere, networke og berige dit liv?
  • Tænker du, at der skal ske noget nyt og ønsker du mere livsglæde, sjov og sharing?

Så er du landet det helt rigtige sted.

Hvad er kvindeakademiet for noget?

Året 2019 kan være din tid, hvor du går på opdagelse i dig selv via vores spændende kvindeakademi. Vi er mange kvinder, der er ved at vågne og som har et drive, der ønsker at blive beriget og belyst. Nysgerrighed, eller søgen efter mere værdi og oplevelser i livet er i tankerne og det er tid til, at der skal ske noget nyt. Vi er under total transformation og vi tør sige det højt.

Med Kvindeakademiet ønsker vi at tilføre dit liv med selvforkælelsesarrangementer inden for meditation & flow, tankens kraft /placebo, intuition, kvindelist og urkraft, mindfulness og tantra, seksualitet, krop og bevægelse samt yoga og Chi gong  – og ikke mindst LIVSGLÆDE OG LIVSKVALITET.

Kvinderne bag Kvindeakademiet er Annette Sahara Hørning og Natasja Kingod. De har begge gået stierne før dig og har masser af erfaring med spiritualitet, personlig udvikling, kropsbevidsthed, kvindelig power, moderskab, karriere, kvindelist samt kvindens seksualitet.

Annette er danselærer, selvstændig erhvervsdrivende, terapeut og uddannet sexolog og mindfulnessinstruktør og mor til 6 børn. Natasja er antropolog Ph.D i fællesskaber, hypnoterapeut og coach samt mor til 2 børn. Begge har drevet en spirituel forening i flere år, har siddet i meditationsgruppe i mere end 10 år og ønsker med Kvindeakademiet at rykke noget i dig som en kvinde med dine  potentialer samt at inspirere dig til at få det gode liv.

Natasja & Annette

Kvinderne bag Kvindeakademiet er Natasja Kingod,og Annette Sahara Hørning, der begge har års erfaring indenfor personlig udvikling, spiritualitet og terapi.

Når vi som kvinder begynder at tillade os at mærke vores autentiske kerne og mere og mere udleve ens liv efter nydelse og passion, så vil du helt automatisk tiltrække det bedste i livet. Kvindeakademiet er en skolingsvej, hvor vi i fællesskab står som om at kreeere og skabe det perfekte liv i alle dets aspekter og livdsudfoldelse – uden mystik og tossede overbevisninger.

Som en bevidst kvinde, der ønsker at tage valg, vil du være i stand til at få det bedste ud af livet. Alle arrangementerne er sammensat for at give dig et frirum, hvor nydelse, fordybelse, samvær, hygge og indre vækst er i fokus med temaer som livsglæde og kvindelighed.

Allerede NU finder du dine forkælelseaftener, hvor intuition, TRANSFORMATION og LÆREN OM LIVSNYDELSE FOR kvinder er i kalenderen::

I menuen ‘FOR KVINDER’ I SHOPPEN finder du:

  • Meditation og Flow i eksklusive omgivelser
  • Kvinde til kvinde – et interaktivt foredrag – altid med spændende emner
  • Dinner & single-dance – kun for kvinder *Find din indre Femme Fatale’
  • Intuition & din vej – clairvoyance og indre kompas – særskilte aftener
  • Samtalemiiddag for singlekvinder – altid med et interessant oplæg og forskellige emner
  • Mini workshops for kvinder i kvindelighed, essens, urpower, meditation og intuition

Hvis du er medlem af Anath Exclusive Club, får du – ud over alle events til fabelagtige gode medlemspriser og gratis medlemsmøder – også adgang til spændende og hudløs ærlige blogindlæg omkring livsstil, livskvalitet, sensualitet og kvindelighed af Natasja og Annette med blandt andet gæsteblogger gg Tantramester Johannes Brormand Søndergaard og psykolog Keld Molin.

Som medlem af Anath Exclusive Club kan du gå på opdagelse i inspirerende blogindlæg om tidens bevidste kvinder og mænd, og du kan gå til shoppen for at tilmelde dig de mange spændende arrangementer med fokus på selvforkælelse, livskvalitet, nydelse, inspiration og personlig udvikling – til særlige fordelagtige medlemspriser. Alle events kan også bookes uden medlemskab i Anath.dk

Log ind på din konto Opret ny konto

 
×
 
×
Glemt dine oplysninger?
×

Go up