logo anath.dk

VELKOMMEN TIL KVINDEAKADEMIET I ANATH

Kvindeakademiet er bygget op omkring kvindelig intuition og transformation  

  • Ønsker du inspiration, eventyr, dybde, personlig udvikling? 
  • Savner du et sted, hvor spiritualitet og selvudvikling går hånd i hånd – uden mystik og helt nede på jorden? 
  • Mangler du et fællesskab med andre kvinder, hvor du kan tale om de dybe som mere luftige ting i livetder samtidig kan være med til at inspirere dig og andre kvinder til et balanceret liv?
  • Tænker du, at der skal ske noget nyt og ønsker du mere livsglæde, sjov og sharing?

Så er du landet det helt rigtige sted.

Hvad er kvindeakademiet for noget?

Tiden er inde til at bygge inspirerende og nærende fællesskaber, og det er præcis vores mål med kvindeakademiet i Anath 

Af Annette Sahara Hørning & Natasja Kingod: I kvindeakademiet kan du gå på opdagelse i dig selv via en masse spændende arrangementer med personlig udvikling, spiritualitet og bevægelseAlle arrangementerne har fokus på at få dig ’ned i gear’, så du bedre kan mærke dig selv, dine indre som ydre grænser og ikke mindst dine vigtige individuelle værdier. Dette lyder måske meget alvorligt, men vores erfaring er, at vi skal tage livets alvor en stor portion leg og humor. Derfor byder vores arrangementer både op til befriende dans, forløsende latter, og ikke mindst masser af dybde og nærværende næring i fællesskabets ånd.  

Og hvorfor vælger vi så at bygge nærende fællesskaber op omkring kvinder?  

Vi lever i en tid, hvor vi i større grad ønsker at dyrke det nære samt det nærende. Vi er i en form for opvågningsparadigme efter årtier med materiel vækst og alt for meget travlhed. Bivirkningerne med den måde, vores samfund er indrettet på, er et stigende antal diagnoser med stress, angst og depression.

Som kvinder er vi overbelastede, fordi vores samfund byder op til ’super-kvinden’, der skal være 100 % mor, karrierekvinde, kone, mor og elskerinde. Derfor kæmper hun ofte med at finde nok procenter til sig selv. Måske mærker hun sig selv i momenter på det årlige yogakursus i udlandet, på en danseworkshop, kursus, veninde-kom-sammen eller en længere ferie, men så snart hverdagen kører på fuldt blus, så sættes autopiloten på igen, og hun glemmer hvem hun virkelig er. 

Vi siger ikke, at du er den kvinde, men i vores møder med kvinder igennem årene, kan vi se, at der er fællestræk, der gør sig gældende. De fællestræk er, at kvinder ønsker et pusterum, et frirum eller et nærende fællesskab. Lad os bygge det sammen omkring dine værdier! 

 

 

Natasja & Annette

Kvinderne bag Kvindeakademiet er Annette Sahara Hørning og Natasja Kingod. De har begge arbejdet med spiritualitet, personlig udvikling i mere end 20 år, og de har daglig praksis med kropsbevidsthed, træning af intuition og energiarbejde. De ønsker at inspirere kvinder til større livsglæde og flow.

 

Med Kvindeakademiet ønsker vi at tilføre dit liv med selvforkælelsesarrangementer inden for meditation & flow, tankens kraft /placebo, intuition, kvindelist og urkraft, mindfulness og tantra, seksualitet, krop og bevægelse samt yoga og qigong. Dette er redskaber, som vi selv har benyttet, finpudset og dyrket igennem årtier, og som vi har erfaring med kan bidrage til at opretholde den vigtige livsbalance, og ikke mindst tilføre livet mere LIVSGLÆDE OG LIVSKVALITET. 

Annette er danselærer, selvstændig erhvervsdrivende, terapeut og uddannet sexolog, mindfulnessinstruktør, spirituel underviser og mor til 6 børn. Natasja er antropolog Ph.D i fællesskaber, hypnoterapeutfamilieopstiller, tantrika, spirituel underviser og coach samt mor til 2 børn. Begge har drevet en spirituel forening i flere år, har siddet i meditationsgruppe i mere end 10 år og ønsker med Kvindeakademiet at rykke noget i dig som en kvinde så du kan få større adgang til dine potentialer samt at inspirere dig til at få det gode liv. 

Når vi som kvinder begynder at tillade os at mærke vores autentiske kerne og mere og mere udleve livet med fokus på nydelse og passion, så tiltrækkes helt automatisk det bedste i livet. Men der er ren række ritualer og praksisser, som kan give større kontakt og flow ind i denne ældgamle visdom. Er du blevet nysgerrig på, hvordan du kommer derhen?  

Kvindeakademiet er en skolingsvej, hvor vi i fællesskab står sammen om at skabe det perfekte liv i alle dets aspekter og livsudfoldelse – uden mystik og tossede overbevisninger. 

Alle arrangementerne er sammensat for at give dig et frirum, hvor nydelse, fordybelse, samvær, hygge og indre vækst er i fokus med temaer som livsglæde og kvindelighed. 

 

 

Allerede NU finder du dine forkælelsesaftener, hvor intuition, TRANSFORMATION og LÆREN OM LIVSNYDELSE FOR kvinder er i kalenderen:

  • Meditation og Flow i eksklusive omgivelser 
  • Gudinde aftener – dit gyldne kompas til indre vækst og ydre manifestation  
  • Dinner & single-dance – kun for kvinder *Find din indre Femme Fatale’ 
  • Intuition & din vej – clairvoyance og medieskab – særskilte aftener 
  • Samtalemiddag for singlekvinder – altid med et interessant oplæg og forskellige emner 
  • Mini workshops for kvinder i kvindelighed, essens, urpower, meditation og intuition 

Hvis du er medlem af Anath Exclusive Club, får du – ud over alle events til fabelagtige gode medlemspriser og gratis medlemsmøder – også adgang til spændende og ærlige blogindlæg omkring livsstil, livskvalitet, sensualitet og kvindelighed af Natasja og Annette og spændende gæstebloggere som tantramester Johannes Brormand Søndergaard.

 

Som medlem af Anath Exclusive Club kan du gå på opdagelse i inspirerende blogindlæg om tidens bevidste kvinder og mænd, og du kan gå til shoppen for at tilmelde dig de mange spændende arrangementer med fokus på selvforkælelse, livskvalitet, nydelse, inspiration og personlig udvikling – til særlige fordelagtige medlemspriser. Alle events kan også bookes uden medlemskab i Anath.dk

Log ind på din konto Opret ny konto

 
×
 
×
Glemt dine oplysninger?
×

Go up