logo anath.dk

VELKOMMEN TIL KVINDEafterne I ANATH

Kvindeaftener er alle bygget op omkring kvindelig intuition og transformation  

  • Ønsker du inspiration, eventyr, dybde, personlig udvikling? 
  • Savner du et sted, hvor spiritualitet og selvudvikling går hånd i hånd – uden mystik og helt nede på jorden? 
  • Mangler du et fællesskab med andre kvinder, hvor du kan tale om de dybe som mere luftige ting i livetder samtidig kan være med til at inspirere dig og andre kvinder til et balanceret liv?
  • Tænker du, at der skal ske noget nyt og ønsker du mere livsglæde, sjov og sharing?

Så er du landet det helt rigtige sted.

Af Annette Sahara Hørning & Natasja Kingod: Med de forskellige kvindeaftener i anath.dk kan du gå på opdagelse i dig selv via de forskellige events med personlig udvikling, spiritualitet og bevægelseAlle arrangementerne har fokus på at få dig ’ned i gear’, så du bedre kan mærke dig selv, dine indre som ydre grænser og ikke mindst dine vigtige individuelle værdier.   

Vi lever i en tid som kvinder, hvor vi i større grad ønsker at dyrke det nære samt det nærende. Vi er i en form for opvågningsparadigme efter årtier med materiel vækst og alt for meget travlhed. Bivirkningerne med den måde, vores samfund er indrettet på, er et stigende antal diagnoser med stress, angst og depression.

Som kvinder er vi overbelastede, fordi vores samfund byder op til ’super-kvinden’, der skal være 100 % mor, karrierekvinde, kone, mor og elskerinde. Derfor kæmper hun ofte med at finde nok procenter til sig selv. Måske mærker hun sig selv i momenter på det årlige yogakursus i udlandet, på en danseworkshop, kursus, veninde-kom-sammen eller en længere ferie, men så snart hverdagen kører på fuldt blus, så sættes autopiloten på igen, og hun glemmer hvem hun virkelig er. 

Vi siger ikke, at du er den kvinde, men i vores møder med kvinder igennem årene, kan vi se, at der er fællestræk, der gør sig gældende. De fællestræk er, at kvinder ønsker et pusterum, et frirum eller et nærende fællesskab.

Med de forskellige aftener arrangeret for kvinder ønsker vi at tilføre dit liv med selvforkælelsesarrangementer inden for meditation & flow, tankens kraft /placebo, intuition, kvindelist og urkraft, mindfulness med krop og bevægelse samt yoga og qigong. Dette er redskaber, som vi selv har benyttet, finpudset og dyrket igennem årtier, og som vi har erfaring med kan bidrage til at opretholde den vigtige livsbalance, og ikke mindst tilføre livet mere LIVSGLÆDE OG LIVSKVALITET. 

Kig ind i shoppen – måske er der et event for dig og dine veninder?

 

 

Natasja & Annette

 

Annette (th) er danselærer, selvstændig erhvervsdrivende, terapeut og uddannet sexolog, mindfulnessinstruktør, spirituel underviser og mor til 6 børn. Natasja (tv) er antropolog Ph.D i fællesskaber, hypnoterapeutfamilieopstiller, tantrika, spirituel underviser og coach samt mor til 2 børn. Begge har drevet en spirituel forening i flere år, har siddet i meditationsgruppe i mere end 10 år og ønsker med Kvindeakademiet at rykke noget i dig som en kvinde så du kan få større adgang til dine potentialer samt at inspirere dig til at få det gode liv. 

 

Alle arrangementerne er sammensat for at give dig et frirum, hvor nydelse, fordybelse, samvær, hygge og indre vækst er i fokus med temaer som livsglæde og kvindelighed:

  • Meditation og Flow i eksklusive omgivelser 
  • Events: *Find din indre Femme Fatale’ 
  • Intuition & din vej – clairvoyance og medieskab – særskilte aftener 
  • Mini workshops for kvinder i kvindelighed, essens, urpower, meditation og intuition
  • Klarsynsdemonstration og workshops i medieskab med Gordon Smith (her er alle velkomne)

 

Som medlem af Anath Exclusive Club kan du gå på opdagelse i inspirerende blogindlæg om tidens bevidste kvinder og mænd, og du kan gå til shoppen for at tilmelde dig de mange spændende arrangementer med fokus på selvforkælelse, livskvalitet, nydelse, inspiration og personlig udvikling – til særlige fordelagtige medlemspriser. Alle events kan også bookes uden medlemskab i Anath.dk

Log ind på din konto Opret ny konto

 
×
 
×
Glemt dine oplysninger?
×

Go up