logo anath.dk

VELKOMMEN

Kvindelogen GODDESS TEMPLE er snart klar og har sin helt egen side og univers.

fullsizeoutput_18a4

Du finder de spændende events kun for kvinder, medlemsmøder, workshops, fester, samtalemiddage m.v. opdateret på kvindelogens facebookside Goddess temple by Annette Sahara – kvindeloge, indtil sitet går i luften d. 1/1. Der foregår en masse inden, som du sikkert kunne være nysgerrig på.

  • Du finder det spændende informationsmøde om kvindelogen d. 18. oktober med Tapas og bobler ad libitum til kun kr. 200,- Det er ikke kedeliget skal jeg love dig. Se mere her.
  • Det første ‘uofficielle’ medlemsmøde for dig, som elsker luksus, desserter og er nysgerrig på, hvad vi skal tale om. Denne aften d. 5. oktober er en skøn eftermiddag, men der er begrænset med pladser, så vi kan bevare det nære og hyggelige. Læs mere og book din plads her.
Annette Sahara Hørning bag kvindelogen GODDESS TEMPLE, som er ved at være klar. Find den allerede nu på facebook Goddess temple by Annette Sahara og på instagram goddesstemplecph.

Annette Sahara Hørning bag kvindelogen GODDESS TEMPLE, som er ved at være klar. Find den allerede nu på facebook Goddess temple by Annette Sahara – kvinndeloge og på instagram goddesstemplecph.

Log ind på din konto Opret ny konto

 
×
 
×
Glemt dine oplysninger?
×

Go up